Jij bent de schepper van je leven
en je mogelijkheden zijn onbeperkt!

Individuele coaching

Raak je soms het gevoel van richting in je leven kwijt of voel je je vaak overbelast en "opgebrand"? Lukt het je niet om je projecten uit te voeren of je doelen te bereiken? Of ben je gewoon gefascineerd door de dynamiek van gedachten en herhalende patronen in je leven? Wil je een reis met jezelf maken en de persoon worden die je echt wilt zijn?

 

Contacteer ons snel om een individueel coaching proces te starten met de Become 1 methode. Volledig op maat en tempo. Ontdek je potentieel en creëer het leven van je dromen!

 

Training

Ben jij ook gefascineerd door de kracht van de geest, je gedachten en emoties? Werk je al met mensen als coach, of wil je mensen gaan begeleiden als coach, partner of vriend?

 

In de Become 1 methode training leer je werken met diepgaande technieken van suggestie en autosuggestie.

De training wordt op regelmatige tijdstippen georganiseerd en leert je werken met een hele reeks technieken gelinkt aan NLP en Hypnose. Het doel is een diepgaand inzicht te verwerven in de menselijke natuur, gewoontepatronen te doorbreken en creatief te werk te gaan in de creatie van projecten, relaties, werk, hobby's...

 

Als je echt het beste van jezelf geeft en klaar bent om erin te vliegen, kan je leven een onvergetelijk avontuur worden. Je leven zal in een mum van tijd veranderen en je gedachten en gevoelens zullen voor jou de realiteit creëren die je wenst.

Je zult openbloeien als persoon en je gelukkiger en serener voelen. En dit alles zonder inspanning! Het enige wat nodig is, is je wil, je aandacht en je creativiteit.

 

... En het besluit dat jij het waard bent!!! ...