8 daagse retraite in de Pyreneeën

26 mei 2024 - 2 juni 2024

 

Ben jij klaar om te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace en wil jij tools aanleren om met beiden voeten op de grond te staan in je leven?

Trakteer jezelf dan op deze reis waarin ontspanning, gronding en herbronning centraal staan.

5 halve dagen volg je cursus en de overige tijd vullen we in met uitstapjes, ontspanning, samen koken en genieten van de geweldige omgeving.

8 dagen en 7 nachten verblijf je in kleine groep (max 7 pers.) op een unieke locatie in de Franse Pyreneeën.

 

De prijs

 

De prijs bedraagt 1700€.

Bij Inschrijving wordt een voorschot van 500 Euro gevraagd.

 

Inbegrepen in de prijs:

Gedeelde accommodatie gedurende 8 dagen/ 7 nachten

Dagelijkse vegetarische maaltijden waarvan enkele ook samen bereid worden

Cursus module 1 gegeven door Stéphane, verdeeld over 5 halve dagen

Gegroepeerd vervoer van en naar de luchthaven van Barcelona

Vervoer voor groepsuitstapjes

Audio opnames van de oefeningen

1 individuele online coaching sessie na afloop van de retraite

 

Niet inbegrepen:

Transport: vlucht

Reisverzekering 

Persoonlijke uitgaven

 

 

Inhoud van de retraite

 

In deze module leer je de basis-gereedschappen van het Become 1 coaching systeem,

 

- gronding en vitaliteit, hier en nu aanwezig zijn

- emotionele afscherming van ongewenste invloeden van buitenaf

- mentaal tot rust komen, transformeren van ongewenste, beperkende gedachtepatronen

- het cultiveren van onderscheidingsvermogen, wat is van jou en wat niet

- contact maken en vertrouwen op je onderbewustzijn, jouw bron

- transformeren van onderbewuste gedragspatronen

- jouw eigen noden en behoeften onderkennen

- basis principes van kwantum fysica

 

De locatie

 

Op een 20-tal minuutjes van het stadje St Laurent de Cerdans in de Pyrenees Oriental, ligt het domein van 36 hectaren, Mas Le Boach . De authentieke  gerenoveerde Catalaanse Mas uit 1729 ligt midden in de natuur en is een ware oase van rust en stilte. Er is geen gsm ontvangst, enkel internet via schotelantenne in het hoofdgebouw. De ideale plek dus om tot bij jezelf te komen, te ontkoppelen en te reflecteren op jouw/het leven. En..., om er de opleiding van Become 1 coaching te komen volgen natuurlijk!!

 

Ik heb het geluk deze plek mijn thuis te mogen noemen ( ik ben hier 'le gardien') en ik kan er dus de opleidingen van Become 1 te laten doorgaan. De training zoals ik ze hier organiseer bestaat uit drie modules van telkens een week, waarvan telkens in de voormiddag les gegeven wordt. In de namiddag is iedereen vrij om de streek een beetje te verkennen of gewoon van de rust en de stilte van deze plek te genieten. Er zijn uiteraard prachtige wandelingen te doen vlakbij, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos...

 

 

Uitstapjes naar nabij gelegen dorpjes en stadjes in Spanje zoals Figueras, Rosas en Gerona, de Costa Brava met z'n haventjes, restaurants, tapasbars, musea en zoveel meer.

Aan de Franse kant van de grens zijn er de typische  Franse badstadjes zoals Collioure, Port Vendres of Argeles sur mer... Lekker aan het strand liggen, wijnproeven, de plaatselijke gastronomie ontdekken of gewoon wat rondkuieren en er de Zuid Franse sfeer opsnuiven...

Verder zijn er in de buurt ook activiteiten als paardrijden, thermale baden, massages,  bioscoop, enz...enz...

Cultuur, shopping, sport of ontspanning... Allemaal vlakbij.

 

Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden door ons allen samen bereid. Zo kan ieder ook zijn of haar creativiteit de vrije loop laten en wie weet, misschien wel lekkere receptjes uitwisselen. Ik hou nogal van een soort van familiale gezelligheid die de gehele sfeer een ontspannen karakter meegeeft en drukt op die manier natuurlijk ook de kostprijs van het verblijf! 

 

De avonden kunnen we doorbrengen met filosoferen, reflecteren, begeleide oefeningen van become 1, muziek maken, wat rondhangen op het terras met jacuzzi, kampvuur,  film, barbecue, kortom, we maken er een gezellig samenzijn van. Het belangrijkste aspect van de Become 1 opleiding is immers ontspanning, thuiskomen en weer één en heel worden. 

 

 

 

Indien je meer info wil of een fijn voorstel hebt mag je me contacteren via bericht op WhatsApp.

Ik antwoord en/of contacteer je zo snel mogelijk!

0033 (0)6 71 81 89 67

 

 

Wat anderen ervan vonden...

 

 

"Stéphane heeft me meer dan eens terug naar de essentie van  levensgebeurtenissen gebracht.

Hij leerde me tools aan om met de uitdagingen van het leven om te gaan en deze met beide voeten op de grond te doorwandelen en m'n eigen toekomst vorm te geven.

De Become 1 technieken en mindset zijn een gift voor het leven."

 

- Viki

 

°°°

 

 

"Stéphane reikte me handvatten aan waar ik levenslang profijt van zal hebben.

Z'n zachte doch directe no-nonsense aanpak helpen me nog steeds om de zaken dieper te bekijken en naar de oppervlakte te brengen om ze los te laten of te transformeren. Ik ontving vele inzichten en heel gebruiksvriendelijke 'gereedschappen' om vrijer en lichter verder te kunnen.

Ook z'n humor, leuke anekdotes en boeiende verhalen waren zeer inspirerend. Een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar zichzelf!! Mas le Boach is echt een 'magische' plek, een ware oase van rust, stilte en puur natuur"

 

- Layla

 

°°°

 

 

" De Become 1 methode is een heel toegankelijke tool om tot verandering en meer bewustzijn te komen. Ik volgde de eerste module.

De eenvoudige en speelse manier waarmee Stéphane hier mee aan de slag gaat is heel fijn! 

Het beeldend karakter van deze specifieke methode draagt bij tot een heldere en duidelijke manier om ermee aan de slag te gaan.

Het rustige en mooie kader in de zuid-Franse Pyreneeën maakt deze cursus helemaal tot een bijzondere gebeurtenis.

Heel zeker een aanrader, ik ben dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is."

 

 - Hans

 

°°°

 

 

"Ik volgde ondertussen al meerdere malen verschillende cursussen bij Stéphane. Elke techniek geeft me een andere invalshoek en brengt me uiteindelijk bij de essentie van de 'zaak'. Net zoals Stéphane dat doet want daar, vind ik alleszins, ligt zijn talent. Hij helpt orde creëren in de chaos van gedachten.

Ik leerde bij Become 1 gereedschappen die nog heel regelmatig actueel en efficiënt blijken. Technieken die me toestaan heel intuïtief en zonder moeite moeilijke situaties in m'n leven te ontleden, te begrijpen en te transformeren. 

Zijn inzicht en manier om 'achter de schermen' van levensgebeurtenissen te schouwen heeft me sterk geïnspireerd en ondersteunen me tot op de dag van vandaag heel regelmatig."

 

- Alina 

 

°°°

 

 

"Ik volgde bij Stephane meerdere coaching sessies alsook zijn unieke Become 1 programma.

Ik leerde Stephane kennen als een zeer nuchtere maar doortastende coach die blootlegt wat diep verstopt zit. Ik voel me altijd meteen op mijn gemak bij hem en kan heel gemakkelijk naar mijn kwetsbaarheid als ik in gesprek ben met hem.

Toen Stephane in mijn leven kwam zat ik diep met mezelf en mijn levensomstandigheden in de knoei. Nog altijd dankbaar dat hij toen op mijn pad is gekomen en me bracht waar ik nu sta. Stabiel, sterk, krachtig en wetend wie ik ben.

Mijn dank is groot voor datgene wat ik mocht ontvangen van Stephane.

 

-Judith

 

°°°