Iedereen heeft van zijn opvoeders een visie op de wereld meegekregen die de basis vormt van hoe en wat je denkt te kunnen bereiken in het leven. Een manier van kijken die bepaalt of en hoe je dingen aanpakt. Maar iedereen is uniek!

 

De Become 1 methode heeft daarom als doel ieders uniekheid te benadrukken. Het optimaliseren van de tijd en energie die je aan dingen besteedt. De methode doet een beroep op je verbeelding. Elk creatief proces start immers met een duidelijk idee van wat je wil bereiken. Become 1 brengt je naar de mens achter de creatie. Je bewust zijn van hoe je automatisch reageert is het belangrijkste. Het spreekt dus voor zich dat er veel aandacht wordt besteed aan bewustwording in de technieken die je gaat leren. Je bewust worden van je gewoontes, overtuigingen, automatismen en nog veel meer. De dingen waaruit je persoonlijkheid bestaat.

Trainingen

 

 

Nieuwe Become 1 coaching methode opleidingen worden regelmatig gelanceerd.

De technieken die je leert tijdens deze training zijn gebaseerd op NLP, Sylva mind control en hypnose. Je leert je psychische vermogens te optimaliseren om te creëren wat je wilt bereiken. Je leert de kracht van je verbeelding te gebruiken om je leven, relaties, carrière, sport, hobby's, bewustzijn... te optimaliseren. De lijst is lang, je kan Become 1 technieken toepassen op elke situatie. Uiteindelijk gaat Become 1 over de persoon achter het uiterlijk!

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 

-De kracht van gedachten en woorden, de waarheid achter de taal die je gebruikt...
-Verbale en non-verbale communicatie vaardigheden
-Suggestie en hoe het jou en de wereld beïnvloedt
-De kracht en toepassing van symboliek
-De taal van je onderbewustzijn
-Verbetering van de interactie en communicatie tussen de bewuste en onderbewuste geest
-Het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van je intuïtie
-De zwakke punten van je psyché transformeren in sterke punten
-Beperkende gedachten en overtuigingen transformeren en loslaten

 

En nog veel meer...

 

We werken met hypnotische inductie, creatieve visualisatie, ontspannings- en mindfulness technieken. De symbolen die je leert zijn heel toegankelijk en hebben direct effect op hoe je je voelt en hoe jij jouw omgeving ervaart. Vanuit dit inzicht ontwikkel je een nieuwe versie van jezelf. Degene die je moet zijn zodat wat je wilt daar een logisch gevolg van is. Automatisch en los hiervan leer je deze technieken toe te passen om anderen te begeleiden, als coach, vriend, partner, collega...

Ik geef er de voorkeur aan om Become 1 training te laten plaatsvinden in een ontspannen, familiale omgeving. Om deze reden werk ik ook het liefst met kleine groepen van minimum 4 en maximum 6 personen. De volledige cursus kan on-line gegeven worden in 10 sessies, met twee tot drie weken ertussen. Zo heeft iedereen de tijd om de technieken te oefenen, te integreren en te bereiken wat je wilt bereiken. Je ontvangt van elk onderdeel van de cursus audio-opnames die je thuis kunt gebruiken.

 

De trainingen worden ook georganiseerd in stage vorm. Ze gaan door in de Pyreneeën in 3 modules van telkens een week waarvan 4 lesdagen en drie 'verlofdagen'. Je logeert in een authentieke Catalaanse Mas op 960m hoogte omringd door een prachtige natuur.

meer info daarover op aanvraag