Denk je wel eens na over hoe je leven eruit had kunnen zien als je bepaalde keuzes "anders" had gemaakt? Ben je soms de zin van je leven kwijt, of ben je zo hard op zoek naar wat je wilt dat het zoeken zelf de norm is geworden? Geeft je baan, carrière, relatie of woonsituatie je niet de voldoening die je zoekt? Vind je het moeilijk om je eigen beperkingen te herkennen en te communiceren?

 

Wel, dan betekent dat dat je waarschijnlijk een mens bent!

Maar...

Misschien ben je gefascineerd door het leven en de diepere betekenis van de gewoontes, identificaties en patronen die steeds weer opduiken.

Of je bent gewoon geïnteresseerd in het leren van technieken die je helpen je ware drijfveren en talenten in het leven te ontdekken. En hoe je elke gedachte kunt omzetten in een solide basis van waaruit je je leven, je projecten, je carrière, je relaties enzovoort vorm kunt geven.

Of misschien wil je je vaardigheden aanscherpen om anderen te begeleiden als coach, ouder, vriend, partner, collega, zakelijk leider,...

 

Wel, dan ben je hier op de juiste plaats.

 

De Become 1 methode toont je een hele verzameling technieken die je kan gebruiken om de manier waarop je ziet en denkt te veranderen. Dit maakt je creatiever en effectiever in wat je ook wil doen. De Become 1 methode focust op de mens zelf en vertrekt van het idee dat ontspannen mensen beter functioneren dan gespannen mensen. In alles wat je zelf wil bereiken, of in elk aspect van je leven dat je aandacht vraagt, ben jijzelf de rode draad in je verhaal.

 

Je vooroordelen bepalen wat je ziet. Wat je denkt over jezelf en je omgeving bepaalt hoe je leven/project zich ontvouwt. De Become 1 technieken geven je eenvoudige tools om je patronen van beperkende gedachten, overtuigingen en emoties te doorbreken en positief te transformeren.